خانه » دوره های آموزشی » دوره آموزش سئو » الگوریتم های گوگل؛ به سیرک حیوانات گوگل خوش آمدید!
الگوریتم های گوگل
الگوریتم های گوگل؛ به سیرک حیوانات گوگل خوش آمدید!

الگوریتم های گوگل؛ به سیرک حیوانات گوگل خوش آمدید!

کافی است یک سرچ ساده داشته باشید و از خود گوگل در مورد الگوریتمهایش بپرسید! مطمئن باشید آنچه در برابرتان ظاهر می‌شود یک باغ وحش به تمام معناست. باغ وحشی که هر کدام از حیواناتش، بار سنگین یکی از الگوریتم گوگل را با خود یدک می‌کشند! حیواناتی که بعید می دانم بتوانید از طریق اسمشان متوجه شوید دقیقاً به چه کاری می‌آیند!!

مثلاً پاندا را تصور کنید!؟ کجای این خرس شیرین و بامزه به الگوریتم های گوگل شباهت دارد؟ چهره نمکینش یا دست و پاهای کوتاهی که دارد؟ شاید هم گوگل نیم نگاهی به تنبلی یا شاید هم آرامش او کرده است!

یا اصلاً همین مرغ مگس خوارخودمان! مرغی که با نوک دراز خود، موجودات ریز و درشت را در هوا شکار می‌کند و عملکردی بسیار سریع و جدی دارد!

راستش فعلاً نمی‌دانیم گوگل بر اساس چه منطقی سراغ مرغ مگس خوار و باقی حیوانات این باغ وحش رفته است اما احتمالاً با خواندن این متن، متوجه می‌شویم ماجرا از چه قرار است و به چه دلیلی گوگل با آن همه دم و دستگاه و خدم و حشم، برای الگوریتم‌های خود، از عناوین حیوانات استفاده کرده است!

الگوریتم گوگل

الگوریتم های گوگل آن چیزی نیست که می‌خوانی!

حرف و حدیث در مورد الگوریتم‌های گوگل زیاد است، آنقدر که هر کسی برای متفاوت بیان کردن آن دست به دامن عبارات و جملات عجیب و غریب می‌شود! اما اینجا خبر از جملات عجیب نیست و سر راست به سراغ اصل مطلب می‌رویم.

سال‌های نه چندان دور وقتی عباراتی را در گوگل سرچ می‌کردیم، با یک انباری شلوغ و در هم و برهم مواجه می‌شدیم که هیچ چیز در جای خود قرار نگرفته بود! پاسخ سرچ ها عموماً بی ربط بودند و گوگل پر شده بود از پاپ آپ های متعدد و پیام‌های تبلیغاتی که می‌توانست گاه سبب فراری دادن کاربر شود.

اما اکنون شرایط تغییر کرده است!

کاربر به همانی می‌رسد که دنبالش است، نتایج گوگل سر و سامان گرفته‌اند و بهترین و کار درست‌ترین سایت‌ها در رنک‌های بالای گوگل جای دارند. همه این‌ها را گفتم تا بگویم این سر و سامانی که شاهدش هستیم، نتیجه استفاده از الگوریتم‌هایی است که گوگل به مرور به کار گرفت و برای بهبود سازو کار خود از آنها استفاده می‌کند.

الگوریتم های گوگل دقیقاً چه می‌کنند؟

خوب پس چه شد؟ الگوریتم گوگل چیست؟

الگوریتم گوگل همانی است که بر سایت‌های بی کیفیت نظارت می‌کند، آن‌ها را از نتایج جست و جوی کاربر دور نگه می‌دارد و بهترین سایت‌ها و محتواها را در نتایج سرچ، به دست کاربر می‌رساند. منظورم دقیقاً سایت‌هایی است که نیاز مخاطب را می‌شناسند و بهترین اطلاعات را ارائه می‌کنند.

حالا وقتش رسیده که سراغ معرفی یک به یک الگوریتم های گوگل برویم و با آنها آشنا شویم.

الگوریتم‌های گوگل دقیقاً چه می‌کنند؟

الگوریتم پاندا

بریم سراغ اولین الگوریتمی که گوگل راه اندازی کرد. الگوریتمی که با عنوان یک شخصیت مهربان و به شدت آرام نام گذاری شده است. پاندا! بله همان حیوان شیرین و بانمک! تصور کنید یک کتابخانه بزرگ، با کلی پاندای بزرگ و کوچک پر شده است و هر کدام پشت میزی نشسته‌اند و به آرامی در حال مطالعه یک به یک صفحات سایت‌های گوناگون هستند.

بله الگوریتم پاندا دقیقاً همین گونه عمل می‌کند. به آرامی و سر فرصت یک به یک محتواها را می‌خواند، یونیک بودن آنها را می‌سنجند، بررسی می‌کند که تا چه اندازه همسو با نیاز کاربر است و در نهایت به آنها رتبه می‌دهد.

می دانید منظورم چیست؟

منظورم این است که دیگر گذشت زمانی که سایت‌های گوناگون پشت هم کلمات کلیدی را ردیف می‌کردند و یک محتوای بی ارزش ارائه می‌دادند و همیشه هم رتبه‌های برتر را در اختیار می‌گرفتند.

یادتان است زمانی محتواهای یک سایت با کیفیت، دست به دست می‌گشت و در سایت‌های گوناگون گذاشته می‌شد آن هم بدون ذکر منبع! در همین شرایط بود که این پاندای کار درست، با عنوان یکی از الگوریتم های گوگل به میدان آمد تا در برابر این بی انصافی بایستد و به احترام کاربر بهترین محتواها را برایش به نمایش بگذارد.

دقیقاً از همین زمان بود که کپی ممنوع شد و هر سایتی که مدام از محتواهای کپی استفاده می‌کرد، اسپم می‌شد.

الگوریتم پاندا

اما پاندا چه محتواهایی را تنبیه می‌کند؟

  • محتواهایی که کپی هستند
  • محتواهایی که کلیت متن آنها همسو با سرچ کاربر نیست و صرفاً از کلمات کلیدی پر شده‌اند
  • محتواهایی که به نوعی باز نویسی محتواهای موجود هستند و با کمی تغییر در اختیار کاربر قرار می‌گیرند
  • محتواهایی که خلاصه محتواهای موجود هستند
  • محتواهایی که برای طولانی‌تر شدن، یک حرف را مدام کش می‌دهند و تکرار می‌کنند و به زور کلمات کلیدی را در آن می‌گنجانند
  • محتواهایی که به دلیل وجود بیش از اندازه آگهی در صفحه، به حاشیه می‌روند

کاری کن پاندا دوست داشته باشد

به دست آوردن دل این پاندا که در دسته مهربان‌ترین الگوریتم‌های گوگل جای می‌گیرد، خیلی هم کار سختی نیست. کافی است محتواهایی تولید کنیم که کاربر بپسنده! همین و بس!

اما کاربر چه محتواهایی را دوست دارد؟

  • محتواهایی که یونیک باشد و همه جا پیدا نشود
  • حرف تازه‌ای برای گفتن داشته باشد و تکرار محتوای سایت‌های دیگر نباشد
  • به روز باشد و بر اساس آخرین اخبار و اطلاعات نوشته شده باشد
  • ساختار درستی داشته باشد و از نقطه‌ای آغاز و در نهایت به نتیجه درستی ختم شود
  • بیش از اندازه کوتاه یا طولانی نباشد و بر اساس آنچه نیاز است، نوشته شود
  • کاربر از آگهی گریزان است، پس محتواهایی که با آگهی‌های آزار دهنده پوشانده نشده باشد.

الگوریتم پنگوئن

شاید نیازی به گفتن نباشد که گوگل، محتواهایی که لینک‌های ورودی بیشتری دارند را دوست دارد و راحت‌تر به کاربر نشان می‌دهد. به همین دلیل است که داشتن لینک ورودی یک نوع ارزش به حساب می‌آید.

اگر این مسئله را مد نظر داشته باشیم، به این هم می‌رسیم که سایت‌های بسیاری از لینک‌های اسپم استفاده می‌کنند و سعی دارند اعتبار دروغینی به دست بیاورند. اگر بگوییم کور خوانده‌اند، بی راه نیست چون الگوریتم های گوگل به خصوص الگوریتم پنگوئن آمده‌اند تا این اعتبار جعلی را متوقف کنند و سایت‌هایی که با لینک‌های اسپم رشد می‌کنند را بشناسند.

در این شرایط، صفحاتی که با لینک‌های اسپم به رنک‌های بالا رسیده‌اند، توسط نگاه تیزبین پنگوئن شناسایی می‌شوند و موقعیت خودشان را از دست می‌دهند! در واقع این پنگوئن با مزه دوست دارد آن محتوایی که واقعاً لینک‌های ورودی دریافت کرده و اعتبار درستی دارد، به دست من و شما برسد!

الگوریتم پنگوئن

پنگوئنی که از تکرار فراری است

کافی است نگاهی به زندگی یک پنگوئن بیاندازید، زندگیش پر شده از اتفاقات خاص، جذاب و تاثیرگذار. به همین دلیل است که پنگوئن علاقه‌ای به تکرار ندارد! حال تصور کنید شما به عنوان یک تولید کننده محتوا مدام کلمات کلیدی را تکرار کنید! چه اتفاقی رخ می‌دهد؟ (یادتان نرود که الگوریتم‌های گوگل حواسشان به همه چیز هست!)

کاملاً مشخص است! پنگوئن گوگل به خشم می‌آید و شما و محتوایتان را با هم تنبه می‌کند! قرار نیست لیستی از کلمات کلیدی ردیف کنیم، به رتبه‌های اول بیاییم و دلمان هم خوش باشد که تولید محتوا کرده‌ایم!

پنگوئن بی صدا جریمه می‌کند

نه از کارت قرمز خبری است و نه از اعلام و اطلاعی! این الگوریم گوگل، آرام و بی صدا جریمه می‌کند اما به چه شیوه‌ای؟

  • کاهش ترافیک سایت بر روی یک کلمه کلیدی
  • خروج محتوا از ایندکس برای یک کلمه کلیدی
  • اعلام پیام لینک‌سازی غیرمعتبر هنگام ایندکس

با پنگوئن آشتی کن

خوب میدانم که ممکن است شما نگران این شده باشید که اگر این پنگوئن آرام، به خشم بیوفتد، باز هم می‌توانید با او رفاقت کنید یا نه! بله می‌شود، نگران نباشید. سخت است و زمانبر اما شدنی است. بعد از خرید گل و شیرینی موارد زیر را جدی بگیرید:

  • حذف کلیه لینک‌های اسپم
  • تمرکز بر محتوای کاربرپسند و جذاب
  • جذب لینک‌های معتبر
  • ایجاد هماهنگی مؤثر بین یک به یک محتواهای سایت

الگوریتم مرغ مگس خوار

وقت آن رسیده که به سراغ یکی از خاص ترین الگوریتم های گوگل برویم! الگوریتم مرغ مگس خوار! این مرغ تیزبین کمی تا قسمتی کنترل اعصاب ندارد و آنچنان جدی عمل می کند که می توانم بگویم ترسیدن از آن کاملا منطقی است؛ به قولی مو را از ماست بیرون می کشد.

شما یادتان نمی آید

بله شما یادتان نمی آید روزهایی را که با دایال آپ به اینترنت وصل می شدیم و سر آخر هم دست از پا درازتر بر می گشتیم! نه تنها چیزی نصیبمان نمیشد بلکه با انبوهی از اطلاعات بی سرو ته رو به رو میشدیم و چشممان پر می شد از تبلیغات ریز و درشت.

آن زمان رسم بود سایت ها با انبوهی از کلمات کلیدی پر می شدند و هر کسی هر چیزی سرچ می کرد به سایت هایی با این شرایط وصل می شد! اینجا بود که مرغ مگس خوار وارد صحنه شد و با شور هیجان فراوان شروع کرد به قلع و قمع کردن یک به یک این سایت ها! حق هم داشت! کاربر ها همه عاصی شده بودند. نتایج بی ربط با سرچ و وجود تبلیغات و…

اما مرغ مگس خوار چگونه عمل کرد؟

وقت آن رسیده که به سراغ یکی از خاص‌ترین الگوریتم‌های گوگل برویم! الگوریتم مرغ مگس خوار! این مرغ تیزبین کمی تا قسمتی کنترل اعصاب ندارد و آنچنان جدی عمل می‌کند که می‌توانم بگویم ترسیدن از آن کاملاً منطقی است؛ به قولی مو را از ماست بیرون می‌کشد.

شما یادتان نمی‌آید

بله شما یادتان نمی‌آید روزهایی را که با دایال آپ به اینترنت وصل می‌شدیم و سر آخر هم دست از پا درازتر بر می‌گشتیم! نه تنها چیزی نصیبمان نمی‌شد بلکه با انبوهی از اطلاعات بی سرو ته رو به رو می‌شدیم و چشممان پر می‌شد از تبلیغات ریز و درشت.

آن زمان رسم بود سایت‌ها با انبوهی از کلمات کلیدی پر می‌شدند و هر کسی هر چیزی سرچ می‌کرد به سایت‌هایی با این شرایط وصل می‌شد! اینجا بود که یکی از مهمترین الگوریتم‌های گوگل به نام مرغ مگس خوار وارد صحنه شد و با شور و هیجان فراوان شروع کرد به قلع و قمع کردن یک به یک این سایت‌ها! حق هم داشت! کاربرها همه عاصی شده بودند. نتایج بی ربط با سرچ و وجود تبلیغات و…

الگوریتم مرغ مگس خوار

اما مرغ مگس خوار چگونه عمل کرد؟

مرغ مگس خوار به دنبال ایجاد یک شبکه معنایی در هر محتوا بود! این یعنی چه؟ یعنی نه تنها کلمات کلیدی را مورد بررسی قرار می‌داد بلکه با نگاه موشکافانه خودش، کلمات مترادف را هم شناسایی می‌کرد و مفهوم کلی یک محتوا را به دست می‌آورد. یعنی دیگر این امکان وجود نداشت که یک محتوای بی سرو نه را با انبوهی از کلمات کلیدی بپوشانند و به خورد کاربر بدهند!

در واقع کلمه کلیدی، کلمات مترادف، مفهوم کلی محتوا باید در یک راستا قرار می‌گرفتند.

مرغ مگس خوار شما را می‌فهمد

بله مرغ مگس خوار محتوای شما را می‌فهمد! اما چطور؟! تصور کنید تصمیم دارید در مورد ویژگی‌های شیر تحقیق کنید. همین عبارت ویژگی‌های شیر را جست و جو می‌کنید و به راحتی به نتایج مورد نیازتان می‌رسید. نتایج مناسب یعنی نتایجی که با شیری که در ذهن شماست، همخوانی دارد.

یعنی گوگل با توجه به سابقه سرچ شما، سن و سالتان، محلی که در آن زندگی می‌کنید و… متوجه می‌شود شما شیر جنگل مد نظرتان است نه شیر خوراکی یا شیر آب!

این کاری است که جست و جوی معنایی (Semantic Search) برایتان انجام می‌دهد و با توجه به نیاز شما، نتایج جست و جو را به شما معرفی می‌کند! اما الگوریتم مرغ مگس خوار این وسط چه کاره است؟

مرغ مگس خوار که از تاثیرگذارترین الگوریتم‌های گوگل است، با قدرت اعلام می‌کند که این محتوایی که با کلمه کلیدی “شیر” نوشته شده، کدام شیر را مد نظر دارد.

در واقع این مرغ مگس خوار ریزبین است که بر اساس مفهوم کلی محتوا، کلمات مترادف و… معنی شیر را در جایگاه واقعی خود درک می‌کند و آن را به گوگل اطلاع می‌دهد تا گوگل پس از این که شما از ویژگی‌های شیر پرسیدید، محتوایی را به شما تحویل دهد که در مورد شیر جنگل باشد.

این مرغ مگس خوار باهوش، یکی از مهمترین الگوریتم‌های گوگل است که می‌تواند کاربر را به نتایج دلخواه خود وصل کند.

برای مرغ مگس خوار دلبری کن

به دست آوردن دل این مرغ مگس خوار کار سختی نیست کافی است برایش برنامه ریزی کنید و به این مرغ نوک دراز و زیبا کمی بیشتر توجه کنید. اما چطور به آن توجه کنیم؟

  • تکرار مداوم کلمه کلیدی ممنوع

این چه کاری است که برخی تولید کننده‌های محتوا انجام می‌دهند و به زور کلمات کلیدی را در متن جای می‌دهند تا به خیال خام خود محتوایشان را سئو کنند! الگوریتم مرغ مگس خوار از این کار بیزار است! پیشنهاد می‌کنیم برای آن که این الگوریتم را از خود راضی نگه دارید، بعد از کمی نوازش! به سراغ تولید محتوایی خلاقانه بروید و جوری بنویسید که استفاده از کلمه کلیدی به نیاز متن تبدیل شود نه الزام برای جلب توجه گوگل!

  • انکرتکست بی سرو ته ندهید!

محتوا در مورد الگوریتم‌های گوگل نوشتید و به دیجی کالا لینک دادید؟! اونجاست که مرغ مگس خوار با تعجب شما را نگاه می‌کند و می‌پرسد: حالت خوبه؟! وات د فاز بزرگوار!

  • اسکیما باز شو

اسکیما (Schema Markup) در اصل همان زبان نشانه گذاری است که باید به آن توجه کرد. شما با استفاده از کدهای از پیش تعریف شده، کمک می‌کند تا الگوریتم‌های گوگل درک بهتری از محتوای صفحه شما به دست بیاورند.

الگوریتم گورخر

این هم یکی دیگر از الگوریتم‌های گوگل که خودش را درون این باغ وحش پر سرو صدا جای داده است. اما چرا گورخر؟ یکم از فضای اینترنت فاصله بگیرید و به زندگی خود و آدم‌های اطرافتان نگاهی بیاندازید؛ آن وقت است که می‌بینید کسانی که کنار شما هستند مانند هر آن چیزی که در دنیا وجود دارد به دو دسته خوب و بد تقسیم می‌شود.

دوستان خوب و مهربان در کنار مردمان بدخواه. افرادی خیر و خیرخواه در کنار آدم‌های سودجو و حیله گر یا شاید مسئولین با وجدان در کنار…

خلاصه بخواهم بگویم گورخر هم نمادی از همین تضاد است. سیاه و سفید، خوب بد، سالم و ناسالم و… . حالا به موضوع اصلی بر می‌گردیم. در فضای مجازی این خوب و بد چطور معنی پیدا می‌کند؟ سایت‌های خوب و سایت‌های بد؟ یکم جدی‌تر! سایت‌های فروشگاهی خوب و سایت‌های فروشگاهی بد! سایت‌های فروشگاهی کار درستی که متعهدانه برای مشتریانشان کار می‌کنند و سایت‌هایی که عملاً کلاهبرداری می‌کنند…

بله این همان چیزی است که گورخر دو رنگ ما را عصبانی می‌کند! سایت‌های کلاه بردار و سیاه!

پس این الگوریتم گوگل توجه خود را به سمت سایت‌های فروشگاهی می‌برد تا به دقت آنها را رصد کند و سایت‌هایی که از کاربر کلاه برداری می‌کنند را بیابد. آن وقت است که این سایت‌ها یک جریمه درست و حسابی را در برابر خود می‌بینند و عملاً امکان فعالیت در گوگل را از دست می‌دهند.

الگوریتم گورخر

با گورخر گوگل دوست شو

مختصر و مفید برایتان توضیح می‌دهم. اگر سایت فروشگاهی دارید و در گروه نه چندان جذاب کلاهبرداران نیستید (که قطعاً همین طور است) خود را به این گورخر ثابت کنید. راه‌های اثبات:

  • برای کالاهایتان کد بزنید
  • سایت را ریسپانسیو طراحی کن
  • کپن های تخفیف برای کاربران فراموش نشود
  • مرحله خرید را ساده کنید
  • قیمت گذاری را به درستی انجام دهید
  • اطلاعاتی چون آدرس، شماره تلفن و… را به وضوح بیان کنید
  • جلب اعتماد کاربر را در دستور کار قرار دهید
  • امکان رهگیری مرسوله خریداری شده توسط کاربر را فراهم کنید

الگوریتم کبوتر

اول به سراغ این سؤال برویم که چرا کبوتر؟ راستش را بخواهید تنها پاسخی که می‌توان به این سؤال بدهیم این است که کبوتر می‌تواند شرایط جغرافیایی را به درستی بسنجد، به همین دلیل است که کبوترها در گذشته، به شغل شریف نامه رسانی مشغول بودند و می‌توانستند امانتی که به پایشان بسته شده بود را به درستی به مقصد برسانند.

الگوریتم کبوتر

اما ارتباط کبوتر با الگوریتم‌های گوگل چیست؟

گوگل تمام تلاش خود را می‌کند تا با کمک الگوریتم‌هایی که دارد بهترین نتیجه را به کاربر ارائه کند، اما بهترین نتیجه از نظر الگوریتم کبوتر چیست؟ بهترین نتیجه از نظر این الگوریتم آن است که محلی که در آن قرار دارید را مد نظر قرار دهد و پاسخ سرچ شما را بر اساس لوکیشن برایتان آماده کند.

الگوریتم کبوتر که در سال 2014 معرفی شد، این امکان را به شما می‌دهد تا از بین نتایج گوناگون، آن گزینه‌ای که از نظر جغرافیایی با شما همخوانی دارد را بیابید.

اما الگوریتم پرنده چگونه این کار را انجام می‌دهد؟

پرنده از دیگر الگوریتم‌ها کمک می‌گیرد تا بتواند درست‌ترین نتایج را به شما ارائه کند. این الگوریتم‌ها عبارتند از:

  • الگوریتم نمودار دانش
  • الگوریتم پیشنهاد گوگل
  • الگوریتم تشخیص زبان
  • الگوریتم مرغ مگس خوار

الگوریتم Mobilegeddon

گوگل همیشه چند قدم جلوتر را می‌بیند. قدم‌هایی که در برابرشان قرار دارد و ممکن است روزی نیاز کاربر باشد. از همین روست که در میان انبوه الگوریتم‌های گوگل، این الگوریم راه اندازی شده است تا بتواند به کاربرانی که با موبایل به سایت‌های گوناگون سر می‌زنند، خدمات ارائه کند.

این الگوریتم در سال 2015 به خانواده گوگل اضافه شد و سایت‌ها را از این منظر مورد بررسی قرار داد که چقدر می‌توانند نیاز کاربر موبایل را برطرف نمایند.

کلمه ریسپانسیو را شنیده‌اید؟ این همان است که در بالا برایتان گفتیم. همسو بودن سایت با دستگاه‌های مختلف از جمله موبایل، تبلت، لپ تاپ و…

الگوریتم رنگ برین

خیلی نمی‌گذرد از روزهایی که امکان داشت عبارت‌هایی را در گوگل سرچ کنیم که تا پیش از این کسی آنها را سرچ نکرده بود. به همین دلیل گوگل نمی‌توانست نتایج درستی را برای ما به نمایش بگذارد.

اصلی‌ترین دلیل این مشکل، الگوریتم‌های گوگل بودند که نمی‌توانستند به درستی سایت‌ها را تجزیه و تحلیل کنند. به دنبال بروز مداوم چنین مسئله‌ای، گوگل متوجه شد عباراتی که جست و جو می‌شوند، عموماً مفاهیمی منحصر به فرد ندارند و تنها با کلماتی متفاوت سرچ می‌شوند. از همین رو سه راه حل را پیش پای خود قرار داد:

  • بررسی کلیت محتوا با کمک شناخت بهتر کلمات قبل و بعد کلمه کلیدی
  • شناخت و بررسی مفاهیم مترادف با عباراتی که توسط کاربر جست و جو می‌شدند
  • انجام رتبه بندی مطابق با شرایط کنونی

بر اساس سه راهکار معرفی شده در بالا، گوگل الگوریتم رنک برین را معرفی کرد. اما این الگوریتم چگونه عمل می‌کند؟

الگوریتم رنگ برین

رنک برین را بهتر بشناسید

رنک برین به موتورهای جست و جو کمک می‌کند تا درک بهتری از کلمات مختلف داشته باشند و رابطه بین آنها را به خوبی بشناسند. این سیستم هوش مصنوعی عناوین را تحت اللفظی بررسی نمی‌کند بلکه مفهوم واقعی آن را مورد سنجش قرار می‌دهد.

به عنوان مثل شما یک ضرب المثل مانند “گهی زین به پشت و گهی پشت به زین” را سرچ می‌کنید. نیازی به گفتن نیست که عموماً محتواهایی به دست شما می‌رسد که معنای واقعی این ضرب المثل مد نظر شما را در خود جای داده باشد و الگوریتم رنک برین تلاش می‌کند تا سایت‌هایی که از این عبارت با هدفی دیگر استفاده کرده‌اند را از نتایج سرچ شما دور نگه دارد.

الگوریتم فرد (Fred)

به سراغ یکی از خاص‌ترین به روز رسانی‌های گوگل می‌رویم که در سال 2017 انجام گرفت. در این به روزرسانی، یکی از استثنایی‌ترین الگوریتم‌های گوگل به نام الگوریتم فرد سایت‌هایی را بررسی کرد که افزایش درآمد و همچنین تبلیغات فراوان را در اولویت کاری خود قرار می‌دهند و نیم نگاهی هم به کاربر ندارند. (خیلی در مورد اسم این الگوریتم از من توضیح نخواهید که باید بگویم این اسم گذاری بیشتر شبیه یک شوخی گوگل با ماست)

الگوریتم فرد

الگوریتم فرد چه سایت‌هایی را دور می‌اندازد؟

  • سایت‌هایی با کیفیت محتوایی پایین
  • سایت‌هایی با لینک‌های نامطلوب
  • سایت‌هایی با نرخ تبدیل نامتعارف
  • سایت‌هایی با تبلیغات بیش از اندازه
  • سایت‌هایی با پاپ آپ های نامناسب

در پایان

تا جایی که این متن کشش داشت و خودم هم دست درد نگرفتم بابت تایپ! در مورد الگوریتم‌های گوگل گفتم و زیر و بم اطلاعاتشان را برایتان نوشتم.

الگوریتم‌هایی که یک به یک با عناوین خاص و گاه عجیب و غریب خود، باعث شدند کاربران راحت‌تر به خواست خود برسند و گوگل روز به روز نقشی کلیدی‌تر از گذشته در زندگی آنها ایفا کند.

اگر وسط راه خسته شدید و تمامی محتوا را با دقت مطالعه نکردید، هنوز هم دیر نشده است. باز گردید و با دقت مطالعه کنید و اگر سوالی در مورد الگوریتم های گوگل دارید، حتماً از ما بپرسید.

1 thought on “الگوریتم های گوگل؛ به سیرک حیوانات گوگل خوش آمدید!”

  1. چققققققدر از خوندن این متن لذت بردم. خیلی صمیمی، ساده و در عین حال مفید این اصطلاحات پیچیده رو توضیح دادین و قابل فهم کردین.
    واقعا دست مریزاد😍😍 موفق باشین🙏

متن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *