خانه » آکادمی » قابلیت Paid Partnership اینستاگرام
قابلیت Paid Partnership اینستاگرام
قابلیت Paid Partnership اینستاگرام

قابلیت Paid Partnership اینستاگرام

اینستاگرام ابتدا کار خود را به عنوان یک شبکه اجتماعی تخصصی برای اشتراک عکس آغاز کرد. اما محبوبیت این ایده در میان کاربران و استقبال از آن سوی میلیون‌ها نفر موجب شد تا ویژگی‌های آن روز به روز گسترش پیدا کند. اکنون اینستاگرام یک پلتفرم کاربردی برای بیزنس ها و کسب و کارها به شمار می‌رود. یکی از قابلیت‌های عالی اینستاگرام برای کسب کارها، قابلیت Paid Partnership است.

در توضیحی خلاصه، قابلیت Paid Partnership اینستاگرام یا همان مشارکت پولی، به کاربران این امکان را می‌دهد که پست‌های تبلیغاتی و دارای اسپانسر را از پست‌های معمولی تفکیک کنند. از طریق این قابلیت و مزیت‌هایی که به همراه می‌آورد، معرفی برندها و محصولاتشان بهتر انجام خواهد شد. اینستاگرام با افزودن این ویژگی در سال 2017 باعث شد تا این شبکه اجتماعی بیش از پیش جنبه تجاری پیدا کند.

قابلیت Paid Partnership اینستاگرام به ویژه برای بلاگرها و اینفلوئنسرها مؤثر واقع می‌شود. آن‌ها از این طریق می‌توانند اسپانسر و شریک تجاری خود را نیز تگ کرده و از این طریق آن را به مخاطبان خود معرفی کنند. در واقع اینستاگرام با افزودن قابلیت Paid Partnership مسیر تبلیغ و بازاریابی را برای برندها و کسب و کارها مستقیم‌تر از قبل کرد.

در ادامه این مطلب، ما ضمن توضیح درباره اهمیت و مزیت قابلیت Paid Partnership، از چگونگی استفاده آن نیز می گوییم. هم چنین در پایان نکاتی را گوشزد می‌کنیم که می‌توانند در این موضوع کاربردی واقع شوند.

مزیت‌های قابلیت Paid Partnership اینستاگرام

اولین مزیت قابلیت Paid Partnership اینستاگرام این است که باعث شفافیت و تفکیک میان پست‌ها می‌شود. به لطف این ویژگی، کاربران می‌توانند تشخیص دهند که کدام پست یک بلاگر، اینفلوئنسر و به طور کلی پیج، جنبه تبلیغاتی دارد و کدام پست، پست عادی است.

در عین حال، پست‌هایی که با برچسب Paid Partnership مشخص می‌شوند، می‌توانند به بخش فروشگاه یا همان STORE اینستاگرام هم افزوده بشوند. البته این ویژگی برای پیج های ایرانی فعلاً کاربردی نداشته و در دسترس نیست.

با این حال، همین که پست‌های دارای اسپانسر و تبلیغات را با لیبل Paid Partnership از پست‌های عادی جدا کنید، احترام بیشتری به فالورهاست. برخی از فالورها تمایل ندارند با پست‌های تبلیغاتی برخورد داشته باشند؛ بنابراین وقتی یک پست Paid Partnership در فیدشان ظاهر شود، از همان ابتدا تکلیفشان مشخص بوده و از آن صرف نظر می‌کنند.

اما مزیت مهم دیگر قابلیت Paid Partnership اینستاگرام، که اهمیت بسیار زیادی هم دارد، ارزیابی پست است. با به کارگیری این قابلیت، هم خود اینفلوئنسر یا بلاگر و هم خود برندی که نامش به عنوان اسپانسر ثبت شده می‌توانند اثرگذاری پست را ارزیابی کنند.

به عبارت دیگر، در پست‌هایی که با این برچسب منتشر می‌شوند، اینفلوئنسر/بلاگر و برند تبلیغاتی، هر دو به آمارهای پست (مثل insight و…) دسترسی دارند. این ویژگی برای اینفلوئسنر مارکتینگ اهمیت بسیار زیادی دارد؛ چرا که برندها می‌توانند به طور دقیق متوجه بشوند که آیا اسپانسرشیپ یا تبلیغشان مؤثر واقع شده و آن‌ها را به نتیجه دلخواه رسانده یا نه.

اینفلوئنسر مارکتینگ معمولاً هزینه‌های زیادی برای برندها به همراه دارد. به همین دلیل داشتن یک ارزیابی دقیق از پست‌های تبلیغاتی برای کسب و کارها اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. قابلیت Paid Partnership اینستاگرام به برندها این اجازه را می‌دهد که بفهمند همکاری با یک اینفلوئنسر برایشان می‌صرفد یا نه.

قابلیت Paid Partnership اینستاگرام چیست

چگونگی استفاده از قابلیت Paid Partnership اینستاگرام

به کارگیری قابلیت Paid Partnership اینستاگرام بسیار آسان است. اگر شما هم یک بلاگر یا اینفلوئنسر هستید و مایلید از این قابلیت استفاده کنید کافی است مراحل زیر را دنبال کنید.

  • استفاده از قابلیت Paid Partnership در پست:

یکی از راه‌های استفاده از Paid Partnership اینستاگرام، قرار دادن نام برند در پست است. برای این کار پس از انتخاب عکس و نوشتن کپشن آن، بر روی گزینه Advanced Settings کلیک کنید. در صفحه‌ای که برایتان باز می‌شود، قسمتی به نام Branded Content وجود دارد. در آن قسمت بر روی دکمه Tag Business Partner کلیک کنید.

در صفحه جدیدی که برایتان به نمایش در می‌آید، می‌توانید شریک مالی پست را انتخاب کنید. در کادر سرچ بالای صفحه آیدی برند مورد نظرتان را وارد کنید. هنگامی که پیج مورد نظرتان پیدا شد بر روی آن کلیک کنید تا انتخاب شود. در اینجا، درخواستی برای آن پیج ارسال می‌شود؛ لازم است که پیج برند انتخابی شما آن درخواست را تأیید کند.

اگر درخواست Paid Partnership شما از سوی اکانت شریک تأیید شد، آن گاه کافی است پست را منتشر کنید. می‌بینید که نام اکانت مورد نظرتان در بالای تصویر پست با عبارت Paid Partnership ثبت شده است.

  • استفاده از قابلیت Paid Partnership در استوری:

علاوه بر پست، در استوری ها نیز می‌توان از این قابلیت کاربردی اینستاگرام بهره برد. در این جا هم لازم است ابتدا تصویر استوری خود را انتخاب کرده و ویرایش‌های لازم را روی آن اعمال کنید (مانند افکت‌ها و نوشته‌ها و…)؛ سپس بر روی نماد لینک در بالای تصویر کلیک کنید تا صفحه مربوطه برایتان به نمایش در بیاید.

در اینجا هم بخش Branded Content را داریم و باید دوباره بر روی دکمه Tag Business Partner کلیک کنید. مانند انتخاب شریک مالی برای پست، در این جا هم باید در کادر سرچ آیدی پیج مورد نظر را جستجو کرده و آن را انتخاب کنید. با تأیید درخواست Paid Partnership از سوی پیج مورد نظرتان، استوری با لیبل Paid Partnership منتشر خواهد شد.

همان طور که از توضیحات بالا مشخص است، استفاده از قابلیت Paid Partnership اینستاگرام بسیار آسان بوده و می‌تواند به برندها و اینفلوئنسرها در اجرای کمپین‌های تبلیغاتی کمک کند.

نکاتی کاربردی در رابطه با قابلیت Paid Partnership اینستاگرام

اگرچه در استفاده از قابلیت Paid Partnership اینستاگرام هیچگونه پیچیدگی وجود ندارد، اما لازم است کسب و کارها و برندها همواره در اینفلوئنسر مارکتینگ به نکات مختلفی توجه داشته باشند. یکی از مهم‌ترین اصولی که یک برند هنگام همکاری با اینفلوئنسرها باید در نظر بگیرد، داشتن برنامه است.

به طور کلی برای اجرای هر گونه کمپین تبلیغاتی، لازم است با برنامه و هدف وارد عمل شد. در این جا نیز همین موضوع صدق می‌کند. برندها و کسب و کارها باید با برنامه و هدف برای اینفلوئنسر مارکتینگ اقدام کنند و شاخص‌هایی برای ارزیابی این همکاری داشته باشند. با بهره گیری از Paid Partnership می‌توان به آمار و اینسایت پست‌های تبلیغاتی هم دسترسی داشت و همین موجب ارزیابی دقیق‌تر از بازده پست می‌شود.

نکته بعدی هم برای اینفلوئنسرها حائز اهمیت است و هم برای کسب و کارها. دقت کنید که با چه کسی همکاری کرده و مشارکت به عمل می‌آورید. مجموعه‌ای که از آن تبلیغ می‌پذیرید، باید با فعالیت شما به عنوان یک اینفلوئنسر مرتبط باشد. از سوی دیگر کسب و کارها و برندها نیز باید اینفلوئنسری را انتخاب کنند که با محصولشان همخوانی داشته باشد.

عدم ارتباط اینفلوئنسر و محصول، می‌تواند به شکست هر دو طرف منجر شود. هم آن بلاگر یا اینفلوئنسر مخاطبان خود را از دست می‌دهد و هم پست تبلیغاتی بی نتیجه خواهد ماند. در بسیاری از مواقع، همکاری یک برند با میکرو اینفلوئنسرها بهتر جواب می‌دهد. مهم آن است که در اجرای یک کمپین یا انتشار یک پست تبلیغاتی، همه چیز بر اساس برنامه و ارزیابی درست پیش برود.

منبع: Talkinginfluence

4 thoughts on “قابلیت Paid Partnership اینستاگرام”

متن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *