با هفت مدرس کاربلدِ «هزاردستان» متخصص تولید محتوای متنی شو. تخفیف ۴۵۰هزارتومانی با کد تخفیف «الوکانتنت» شرکت در دوره تولید محتوا
خانه » دوره های آموزشی » دوره آموزش تولید محتوا » روش های تشخیص محتوای کپی
روش های تشخیص محتوای کپی با ابزار
روش های تشخیص محتوای کپی

روش های تشخیص محتوای کپی

راستش را بخواهید، کپی نویسی بدترین اشتباهی هست که یک تولید کننده محتوا می تواند انجام دهد. با این حال، بعضی از اهالی دنیای دیجیتال، مرتکب این اشتباه می شوند. به همین دلیل باید راه های تشخیص محتوای کپی را بشناسیم.

حالا راه های تشخیص محتوای سایت کپی و تکراری چیست؟ از آنجا که گوگل هم مخالف سر سخت کپی کردن هست، ابزار های مختلفی ایجاد شده که در این کار، ما را راهنمایی کنند.

آماده اید که متخصص تشخیص محتوای کپی شوید؟ پس تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

چه نیازی به تشخیص محتوای کپی داریم؟

اصلا می دانید که چرا تشخیص محتوای کپی مهم است؟ بی رودربایستی بگویم که این کار، نوعی دزدی یا به عبارت بهتر، سرقت ادبی به حساب می آید.

تصور می کنید که فقط کپی کردن از بقیه ایراد دارد و ما می توانیم از کار های قبلی خودمان کپی کنیم؟ باید خدمت شما عرض کنم که سخت در اشتباه هستید.

گوگل یک هوش مصنوعی است و نمی داند محتوایی که از روی آن کپی کرده اید را خودتان تهیه کرده اید یا شخص دیگری. راحت بگویم که تر و خشک را با هم می سوزاند.

نه تنها ما به عنوان تولید کننده محتوا نباید از دیگران کپی کنیم، بلکه باید مراقب باشیم تا دیگران هم محتوای ما را به سرقت نبرند.

گوگل با الگوریتم های پیچیده خود، تمام محتواهای شبیه به هم را پیدا می کند. برای گوگل تفاوتی ندارد که شما کپی کاری کرده باشید یا از روی شما کپی کرده باشند. احتمالا هر دو نفر را جریمه می کند.

با این حال، گاهی به طور ناخواسته یک محتوا شبیه به محتوای دیگری از آب در می آید. در اینجا لازم است که راه های تشخیص محتوای کپی را بشناسیم.

حتی اگر شما تولید کننده محتوا نبوده و به عنوان یک کارفرما درخواست تولید محتوا داده باشید، باید بدانید که برای محتوای کپی شده پول داده اید یا محتوای اصیل!

راحت ترین روش تشخیص محتوای کپی شده و تکراری

راحت ترین روش تشخیص محتوای کپی شده و تکراری

راه های مختلفی برای تشخیص محتوای اصیل از محتوای تکراری و بی کیفیت وجود دارد. بعضی از آن ها، آنقدر دم دست هستند که فکرش را هم نمی کنید.

از همه راحت تر، همین گوگل عزیز و دوست داشتنی ما است. حتما دارید از خودتان می پرسید که چطور می توانیم از گوگل استفاده کنیم و ببینیم که محتوای ما کپی شده است یا خیر؟!

این کار به راحتی آب خوردن است. مثلا می توانید بخشی از محتوا را کپی کرده و در کادر جست و جوی گوگل، پِیست کنید.

خب حالا اگر عینا همان جمله در محتوایی آورده شده باشد، گوگل برای شما پیدا کرده و در نتایج جستجو، نمایش می دهد.

پس اگر در زمان تولید محتوا، شک دارید که جمله بندی تان کپی یک محتوای دیگر شده، همان لحظه جمله مورد نظر تان را سرچ کنید. اینطوری خیالتان هم راحت می شود و استرس کپی کار شدن را ندارید.

یکی دیگر از ابزار هایی که گوگل برای این کار به شما ارائه می کند، گوگل وبمستر است. با استفاده از این ابزار می توانید ببینید که محتوایی شبیه به محتوای شما وجود دارد خیر.

به جز گوگل، تعدادی سایت، کد نویسی و طراحی شده اند که در تشخیص محتوای اصیل از تکراری، به کار می آیند.

بعضی از آن ها هیچ شرطی برای بررسی اصالت محتوا نمی گذارند. در حالی که تشخیص کپی بودن محتوا در بعضی وب سایت ها به عضویت در سایت مربوطه نیاز دارد.

وب سایت ها و ابزارهای تشخیص محتوای کپی

SearchEngineReports

این وب سایت علاوه بر پیدا کردن محتوایی که از روی آن کپی نویسی شده، می تواند رتبه محتوا را هم طبق کیورد های آن در موتور های جستجو نشان بدهد.

نام سایت مورد نظر و چند کلمه کلیدی که قصد بررسی آن ها را دارید در این سایت وارد کنید. در عرض چند ثانیه، همه چیز برای تان روشن می شود. به این می گویند یک بررسی درست و حسابی!

DupliChecker

این وب سایت یکی از ابزار های فوق العاده برای بررسی محتوا های بی کیفیت و تکراری است. برای استفاده از آن هم نیازی به عضویت نیست.

تنها محدودیتی که این وب سایت ایجاد کرده است، به تعداد کلمات مورد بررسی مربوط می شود. شما با هر بار ورود به سایت، می توانید ۱۵۰۰ کلمه را وارد کرده و کپی بودن یا نبودن محتوا را بسنجید.

EduBirdie

تشخیص محتوای کپی با این سایت، راحت تر از هر کار دیگری است. برای استفاده کردن از خدمات این وب سایت هیچ قید و شرطی وجود ندارد.

فقط باید قسمتی از متن محتوا را در این سایت سرچ کنید تا دست تان بیایید که وارد جرگه کپی کاران شده اید یا جان سالم به در برده اید.

وب سایت ها و ابزارهای تشخیص محتوای کپی

Article Checker

ابزار محتوای کپی شده این سایت، چندان پیچیده نیست. در این وب سایت هم می توانید بخشی از محتوا را کپی کرده و در کادر جستجوی آن، پِیست کنید.

Copyscape

این سایت برای تشخیص محتوای سایت کپی شده و تکراری، ابزار های جالبی را ارائه می کند. با بررسی محتوا در این سایت، نه تنها کپی بودن یا نبودن آن را متوجه می شوید، بلکه درصد شباهتش به سایر محتوا ها هم مشخص می شود.

Plagiarism Checker

این وب سایت، راه های تشخیص محتوای کپی شده را هم برای محتوا های فارسی ارائه می کند و هم محتوا های انگلیسی.

برای استفاده از امکانات این سایت، باید در آن عضو شوید. به جز این شرط، هیچ مانع دیگری برای سنجش محتوا وجود ندارد.

فکر می کنید که لیست سایت های پایش محتوا، تمام شد؟ خوب معلوم هست که نه! در ادامه، آن ها را با یک لیست خدمت شما معرفی می کنیم.

  • plagscan
  • seoabzar
  • anticutandpaste
  • copyscape
  • turnitin
  • smallseotools
  • academicplagiarism
  • dustball
  • plagiarism-detect
  • scanmyessay
  • paperrater
  • effectivepapers
  • plagiarismsoftware
  • scanmyessay
  • ithenticate
  • diffnow
  • text-compare
  • diffchecker
  • textdiff

درج منبع در مقاله

درج منبع در مقاله

این روز ها منابع اطلاعاتی، روز به روز گسترده تر می شوند. خیلی از ما محتوا نویسان برای تولید محتوا، به سراغ منابع مختلف می رویم. خوب راهکار کپی نشدن مقاله چیست؟

اگر می خواهید از یک محتوای دیگر به صورت نقل قول در متن مقاله خودتان استفاده کنید، آن را پارافیریز کنید. یعنی چی؟ یعنی عین متن را در مقاله تان ننویسید.

بلکه از زبان خودتان و با توجه به برداشتی که از آن داشته اید، جملات جدیدی خلق کنید. اما در مورد استفاده از منابع، ماجرا کمی فرق می کند.

اتفاقا استفاده از منبع معتبر نه تنها اعتبار محتوای شما را زیر سوال نمی برد بلکه آن را معتبر هم می کند. به شرطی که دقیقا منبع محتوای خود را معرفی کنید. آن وقت است که کار، تمام می شود.

در نهایت

راه های تشخیص محتوای کپی و تکراری برای همه کسانی که با دنیای محتوا سر و کار دارند، لازم و حیاتی است.

حتی اگر محتوای شما اصیل هم باشد و کپی نویسی نکرده باشید، باز هم بهتر هست که گاهی اوقات از وب سایت هایی که معرفی کردیم، استفاده کنید. زیرا این امکان وجود دارد که یک نفر دیگر از روی دست شما نوشته باشد. متاسفانه آتش کار او، دامن شما را هم می گیرد. زیرا دیگر محتوای شما، یونیک و خاص نخواهد بود.

6 thoughts on “روش های تشخیص محتوای کپی”

  1. در حال حاضر بیشتر مطالب سایتهای ایرانی ترجمه از سایتهای خارجی هست. اگر اون سایت خارجی متوجه بشه و گزارش کنه چطور میشه از این کار متوجه شد؟ راهی وجود داره شکایاتی که برای سایتمون ارسال میشه رو باخبر بشیم؟

    1. احتمالش خیلی کمه ولی معمولا از روش dmca استقاده میکنند که گزارشش در سرچ کنسول براتون میاد

  2. مهدی صادقی

    سلام و سپاس از مقاله خوب شما
    بنده یک سوال داشتم.
    اگر محتوایی را در سایتی که داریم نشر دهیم و سپس همان محتوا را در وبلاگ های مختلف با لینکدهی به آدرس صفحه سایت انتشار دهیم، آیا در سئو تاثیری می گذارد؟

    1. امین مهدوی

      سلام
      بهترین کار اینکه مطمئن بشین محتواتون در گوگل ایندکس شده، سپس در وبلاگ ها منتشر کنید.

متن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *